4 Haziran 2012 Pazartesi

Adını Feriha Koydum 64cü Bölümde Neler Olacak ? İşte 64cü bölüm fragmanı çıktı!




Adını Feriha Koydum 64. bölüm fragmanı beklenirken yeni bölümde neler yaşanacak? Okuyucularımızdan nefes kesecek yeni bölüm ile ilgili görüşlerini ve yorumlarını bekliyoruz.

Adını Feriha Koydum Dizisi 29 Haziran’da yayınlanacak olan 67. bölüm ile sevenlerine veda edecek
Milyonların ilgiyle izlediği Adını Feriha Koydum'un bitecek olması ise izleyicileri özellikle de Emir ve Feriha hayranlarını fazlası ile üzüyor. Dizinin ise uzama ihtimali hiç görünmüyor. Hatta dizi başrol oyuncularının yenş projeler için anlaşma imzaladıkları da basına sızan haberlerden.

Türkiye'nin son yıllarda en çok izlenen dizilerinden olan Adını Feriha Koydum bakalım beklenildiği gibi mi bitecek yoksa sürprizler olacak mı?

Adını Feriha Koydum 63. Bölümde neler yaşanmıştı;

Feriha ve Emir tam da kendilerine geldiler aşklarını dolu dolu yaşamaya başladılar ama felek yine yapacağını yaptı. Bir anda ortaya çıkan Ece ve Ece'nin sevgilisi ortalığı kırıp geçiriyor.

Emir ile kulüpte çalışmaya başlayan Ece, Emir'in başına çok kötü çoraplar örüyor. Ece'nin gözünü korkutmak isteyen Yavuz ipin ucunu kaçırır. Ece'nin gözünü mor gören Emir daha da hırslanır. Ünal ile Yavuz'un iş birliği kötü sonuçlar doğurur.

Yavuz bir taş ile iki kuş vurdu. Ünal ile anlaşan Yavuz,Emir'in kulübüne tuzak kurar. Emir bir anda kendisini karakolda bulur. Yavuz bütün bunlardan sonra hem Yavuz'u hem de Ünal'ı buluşturur. Emir, Yavuz'un mekanında babasını görünce şok olur. Hayal kırıklığına uğrayan Emir babasını silmiştir artık defterden.

Bu arada Hande, Sanem'i çok fena köşeye sıkıştırır. Kocasını Levent Bey ile aldattığını yüzüne vurunca Sanem çaresizlik içinde Hande ile anlaşmak zorunda kaldı. Hande, Sanem'in biran önce taşınmasını istedi. İkinci şartı ise hoteldeki hisselerini Emir'e vermesini söyler. Sanem kıvranır.

Akif ise bela olmaya başladı. Seher'in dediğini uygulayan Akif yontulacak bir tavuk bulmuşken bunu çok iyi değerlendirir.